Verhuur gerust
uw woning!

  • verdien een extraatje
  • ontmoet mensen van over de hele wereld
  • laat uw huis niet onbewoond achter

Even over woningdelen

We delen steeds vaker. Ook ons huis. Meestal gaat het om het verhuren van de eigen woning. Vaak voor een korte periode, bijvoorbeeld aan toeristen. Uw woning verhuren is gewoon leuk. U ontmoet mensen van over de hele wereld. En dat het geld oplevert, is natuurlijk ook fijn! Centraal Beheer is fan van delen. Daarom is verhuren standaard meeverzekerd in onze woonverzekering.

Maar hoe leuk het ook kan zijn, het is belangrijk om er van te voren goed over na te denken. Daar helpen we u graag bij. Met antwoorden op vragen die u misschien heeft. Met informatie over betrouwbare woningverhuursites, zoals Airbnb. En met onze woonverzekering, waardoor u met een gerust gevoel uw woning kunt verhuren.

Lees hier wat wel en niet verzekerd is »

Dirk uit Utrecht: We vinden het gewoon fijn om deze mooie plek te delen met anderen.

Een relaxed gevoel

Marjan uit Den Haag

Voor haar werk is Marjan veel van huis. Door het dan te verhuren staat het een stuk minder leeg. Zo ontmoet ze mensen uit alle windstreken. Haar gasten geeft ze tips mee over mooie plekken in de omgeving waar de gewone toerist niet komt.

“Ik vind het leuk zo mensen uit alle windstreken te ontmoeten.”
Tijdelijk woning verhuur verzekerd bij Centraal Beheer

Centraal Beheer deelt

Centraal Beheer juicht de deeleconomie toe. Met producten, oplossingen, kennis en onze deskundigheid proberen we daar een bijdrage aan te leveren. Op die manier maken we delen zo veilig en vertrouwd mogelijk. Particuliere woningverhuur komt steeds vaker voor en wij denken dat het alleen maar meer wordt. Daarom vinden wij het belangrijk dat u met een gerust gevoel uw woning kunt verhuren. Bijvoorbeeld via airbnb.nl.